0 +
MENSEN GEHOLPEN
0 /10
GEMIDDELDE KLANTEN SCORE
0 +
JAREN ERVARING

In een tijd met overvloed aan informatie is het moeilijk de waarheid van de leugens te onderscheiden.
Wat is het beste trainingsprogramma? Zijn eieren slecht of goed? Mag ik koolhydraten eten?

Veel vragen, weinig goede antwoorden.

Als Certified Personal Trainer help ik beginners en halfgevorderden van 16 jaar en ouder een weg te vinden door het doolhof van vetverlies, spiergroei, energie en zelfvertrouwen.

Je hebt de eerste stap al gezet door naar hier te komen omdat je jezelf wilt verbeteren. Laten we samen de volgende zetten. Want tussen jou en mij? Je bent nu al mijn favoriet. En dat zeg ik niet tegen iedereen.

ZIJ NAMEN DE EERSTE STAP

Ik had nooit gedacht dat ik zo'n transformatie zou meemaken, 15 kilo lichter en 50 cm dunner! En misschien nog wel belangrijker, zelfverzekerd in mijn vel en klaar om verder te werken aan mijn lichaam. Bedankt, Sander!

Schermafbeelding 2022-05-18 201453

L.V.T.

Sander is een zeer gedreven trainer die je altijd motiveert om verder te gaan. Hij helpt je op alle gebieden die nodig zijn om je doelen te bereiken. We zijn begonnen met revalidatie van een hernia in mijn rug waar ik al een tijdje last van heb. Met de juiste oefeningen zorgde hij ervoor dat ik in korte tijd weer voluit kon trainen. Dank u!

action-athlete-barbell-841130-2

J.V.

Ik zou Sander absoluut aanbevelen als PT. We boekten verbluffende resultaten in slechts een paar maanden dankzij zijn ongelooflijke niveau van professionaliteit en motivatie. Ik kom terug!

Schermafbeelding 2022-09-27 165521

A.G.